Opština Berkovici

Naslovna Vijesti iz BiH Društvo Dodik u Bileći

Dodik u Bileći

El. pošta Štampa PDF

Premijer Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da će Vlada Srpske nastaviti da se bavi infrastrukturnim pitanjima u Bileći, mogućnošću privlačenja ulagača u ovu opštinu, kao i otvaranjem novih radnih mjesta.

 

"Lokalna uprava u ovoj opštini mora da napravi ambijent koji bi mogao da privuče ulagače u proizvodnje kojih ranije ovdje nije bilo", reko je Dodik u Bileći nakon sastanka sa rukovodstvom ove opštine i posjete privrednim kolektivima.
Prema njegovim riječima, već ima interesovanja da se u Bileći gradi fabrika za sintetička ulja za vozila.
"Očekujemo da će Bileća nastaviti realizaciju programa od 12 miliona KM koje smo odobrili do sada", rekao je Dodik.
On je napomenuo da je jedan dio novca već uložen u vodovod, da je dio u procesu tendera, te najavio skoro otvaranje tendera za izgradnju kolektora, jednog od najvećih projekata na ovom području koji će bitu urađen narednih mjeseci.
Dodik je podsjetio da je Vlada RS bilećko preduzeće "Kovnica" prošle godine podržala sa 200.000 KM kao podstrek za izvoz, te da je ovih dana otvoren konkurs za 40 novih radnih mjesta u toj firmi.

Dodik u Bileći
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas5022
mod_vvisit_counterJuce4479
mod_vvisit_counterOve nedelje30761
mod_vvisit_counterProšle nedelje27361
mod_vvisit_counterOvog mjeseca55049
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca161064
mod_vvisit_counterUkupno18451290