Opština Berkovici

Politika kvaliteta

El. pošta Štampa PDF

POLITIKA KVALITETA

 

Naša namjera je da budemo prepoznatljiva opština po kvalitetu usluga koje pružamo građanima. Cilj nam je da u potpunosti zadovoljimo profesionalne zahtjeve, očekivanja naših građana, poslovnih ljudi i svih onih koji se susreću sa osobljem Adminstrativne službe opštine Berkovići.

Naši opšti ciljevi su:

1.Zakonito ispunjavanje potreba i očekivanja naših građana , u skladu sa najboljom praksom i zakonom, prvi je prioritet u vršenju usluga naše opštinske uprave.

2.Gradnja procesa i sistema u kojima se vrše usluge zasniva se na potrebama i očekivanjima građana, a ne opštinskih službi.

3.Kvalitet,efikasnost i dostupnost naših usluga se ostvaruju uz maksimalno korišćenje informacionih tehnologija i standarda kvaliteta.

4.Vrhunski kvalitet usluga je cilj i odgovornost svakog zaposlenog u opštinskoj upravi.

5.Timski rad baziran na komunikaciji između opštinskih i drugih javnih službi predstavlja osnov naše kompetentnosti i usložnosti.

6.Planiranje,preventiva,poboljšanja i inovacije u koje su uključeni naši građani, zaposleni i druge zainteresovane strane.

7.Gradnja partnerskih odnosa sa svim zainteresovanim stranama koje učestvuju u unapređenju naših usluga je naša trajna orjentacija.

8.Usklađen održivi razvoj zasnovan na kvalitetu, te zaštiti životne sredine, opštoj sigurnosti i bezbjednosti građana.

9.Sprovođenje ove politike i dostizanje nove organizacione kulture i kompetentnosti se podržava odgovarajućim programima osposobljavanja i motivacije svih zaposlenih u opštinskoj upravi.

10.Preispitivanje sistema kvaliteta od strane rukovodstva se odvija sa ciljem uspostavljanja procesa poboljšanja za dugoročno i održivo uspješno ostvarivanje ciljeva i zadataka opštinske uprave.

 

JUL,2009 god.

RANKO LUČIĆ

Načelnik opštine Berkovići

Politika kvaliteta
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas1484
mod_vvisit_counterJuce9649
mod_vvisit_counterOve nedelje28307
mod_vvisit_counterProšle nedelje36584
mod_vvisit_counterOvog mjeseca96656
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca145039
mod_vvisit_counterUkupno23506795