Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Sport Veliki uspjeh bivših i sadašnjih članova Džudo kluba „Berkovići“

Veliki uspjeh bivših i sadašnjih članova Džudo kluba „Berkovići“

El. pošta Štampa PDF

Dana 29.02.2020.godine u Vitezu je održano seniorsko prvenstvo Bosne i Hercegovine ,na kome su bivši i sadašnji članoviDžudo kluba „Berkovići“ ostvarili izuuetno dobar rezultat.

Prva mjesta i zlatne medalje osvojili su :Gordana Ilić,Anđela Samardžić,Aleksandra Samardžić i Milan Dobranić, drugo mjesto i srebrenu medalju osvojila je Jelena Bjelica,dok je trećemjesto i bronzanu medalju osvojio Igor Đurica.

Većina bivših članova Džudo kluba Berkovići,koji ostvaruju izuzetno dobre rezultate na domaćim i međunarodnim takmičenjima su u ovoj školskoj godini napustili Džudo klub Berkoviće, radi dačjeg školovanja,što je najbolji dokaz da je u ovom klubu stručnost i znanje na visokom nivou koje je na njih prenio trener Jovo Samardžić.Ovaj rezultat bi sigurno bio još bolji da je na prvenstvu učestvovala i Marija Šukić koja je trenutno van treninga zbog povrede.

Veliki uspjeh bivših i sadašnjih članova Džudo kluba „Berkovići“
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas3720
mod_vvisit_counterJuce9711
mod_vvisit_counterOve nedelje13431
mod_vvisit_counterProšle nedelje68600
mod_vvisit_counterOvog mjeseca282000
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca374304
mod_vvisit_counterUkupno13027866