Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Sport Učenici OŠ Njegoš Berkovići uspješni na Malim olimpijskim igrama

Učenici OŠ Njegoš Berkovići uspješni na Malim olimpijskim igrama

El. pošta Štampa PDF

U Istočnom Sarajevu održano je Republičko takmičenje u džudou za djecu iz škola u kojima se provodi projekat “Džudo u škole “. 

Na takmičenju je učestvovalo 200 učenika iz Trebinja, Banja Luke, Prijedora, Zvornika, Bijeljine, Berkovića i Istočnog Sarajeva.Projekat "Džudo u škole" provodi se tri mjeseca, a na takmičenju su učestvovale škole iz Republike Srpske u kojima se provodi ovaj projekat Svjetske džudo federacije.

 

 

Nosioc projekta “Džudo u škole” u Osnovnoj Školi Njegoš je Džudo klub Berkovići.

Berkovići su nastupili sa 6 takmičara i ostvarili izuzetan uspjeh osvojivši 1 zlatnu, 3 srebrene i jednu bronzanu medalju.

Prvo mjesto i zlatnu medalju osvojila je Isidora Šetka,druga mjesta i srebrene medalje osvojili su Ivana Džombeta,Lara Grk i Marko Muratović, a treće mjesto i bronzanu medalju osvojio je Marko Okuka.

Važno je napomenuti da pravo učešća nisu imali učenici koji su od ranije članovi Džudo kluba Berkovići.

Zadovoljni smo postignutim rezultatima obzirom da smo imali samo tri mjeseca da pripremimo učenike rekao je trener Džudo kluba Berkovići Jovo Samardžić .Untitled 2

Škola je pružila punu podršku ovom projektu i naši učenici su ostvarili zavidan rezultat rekao je direktor OŠ Njegoš Berkovići Darko Milošević.

Untitled 3

 

Džudo je ove godine je prvi put uvršten u Male Olimpijske Igre a tehnički organizator takmičenja bila je Osnovna škola “Petar Petrović Njegoš”.

Untitled 5

Untitled 6

 

Učenici OŠ Njegoš Berkovići uspješni na Malim olimpijskim igrama
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas4604
mod_vvisit_counterJuce5743
mod_vvisit_counterOve nedelje42301
mod_vvisit_counterProšle nedelje70039
mod_vvisit_counterOvog mjeseca173138
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca225590
mod_vvisit_counterUkupno13962102