Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Sport Plasman džudista na Evropsko i Balkansko prvenstvo

Plasman džudista na Evropsko i Balkansko prvenstvo

El. pošta Štampa PDF

Protelkog vikenda u Bihaću u organizaciji Džudo kluba "Una" Bihać , održano je Prevenstvo Bosne i Hercegovine u džudou za uzrasne kategorije kadeti i kadetkinje i mlađi pioniri i mlađe pionirke.Na ovom prvenstvu nastupio je Džudo klub Berkovići sa svojih četiri takmičara koji su prethodno na prvenstvu Republike Srpske osvojili plasman na državno prvenstvo i ostvarili su izuzetan uspjeh osvojivši  četiri medalje, dvije zlatne,jednu srebrenu i jednu bronzanu medalju.

Prva mjesta i zlatne medalje osvojili Marija Šukić i Milan Dobranić.

ma

Drugo mjesto i srebrenu medalju osvojila je Jelena Bjelica,dok je treće mjesto i bronzanu medalju osvojio Ognjen Đurica.

Džudo klub "BERKOVIĆI" je u ukupnom plasmanu osvojio treće mjesto u konkurenciji kadetkinja i zato dobio pehar.Ovo je još jedan u nizu izuzetnih rezultata koji u poslednje vrijeme ostvaruju berkovićki džudisti i ima poseban značaj jer su sve troje kandidata ostvarili plasman na evropsko i balkansko prvenstvo koje će se održati u Poljskoj i Crnoj Gori.

ms

Plasman džudista na Evropsko i Balkansko prvenstvo
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas6022
mod_vvisit_counterJuce4077
mod_vvisit_counterOve nedelje24659
mod_vvisit_counterProšle nedelje37748
mod_vvisit_counterOvog mjeseca122695
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca174228
mod_vvisit_counterUkupno23083032