Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Privreda Obavještenje za proizvođače jagoda

Obavještenje za proizvođače jagoda

El. pošta Štampa PDF

Projekat USAID/Sweden FARMA II u Bosni i Hercegovini, u saradnji sa MPŠiV RS Resor za pružanje stručnih usluga u poljoprivredi, Vas poziva na predavanja i radionicu na temu „Intenzivna proizvodnja jagode, sa fokusom na adekvatno đubrenje, zaštitu i aktuelne radove“. Predavač je stručnjak Asad Jelešković.

 

Predavanje će se održati kako slijedi:

 

08.04.2019. godine (ponedeljak), Berkovići, u prostorijama Udruženje poljoprivrednih proizvođača “Dabarsko polje”,  sa početkom u 11:00h;

Tehnologija proizvodnje jagode(agrotehnika,đubrenje,zaštita...)

Nakon predavanja, ukoliko za tim se iskaže potreba, planirana je i radionica/edukacija na terenu u pojedinim plantažama jagoda.

 

Ovaj događaj je prilika da se svi učesnici uključeni u proizvodnji upoznaju sa aktuelnostima i trendovima u savremenoj proizvodnji jagode.

 

Cilj edukacije i radionice je da okupi proizvođače jagode i prenese nova znanja i savremene tehnologije i trendove neophodne za dalji rad na povećanju prinosa i kvaliteta te unapređenja proizvodnje i uvođenja novih tehnoloških riješenja.

Obavještenje za proizvođače jagoda
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas4352
mod_vvisit_counterJuce11513
mod_vvisit_counterOve nedelje67513
mod_vvisit_counterProšle nedelje85622
mod_vvisit_counterOvog mjeseca35255
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca337301
mod_vvisit_counterUkupno12012658