Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Društvo Mališani u đačkim klupama

Mališani u đačkim klupama

El. pošta Štampa PDF

00s35 učenika polaznika iz opštine Berkovići  upisalo se u prvi razred  OŠ“Njegoš“ u Berkovićima. Nakon obavljenog ljekarskog pregleda,razgovora sa Pedagogom , upis je  izvršila  komisija formirana  od strane Opštinske administrativne službe.

 

Učenici i njihovi roditelji upoznati su sa održavanjem 120 časova  predškolske nastave.

Didaktička sredstva  koja su namjenjena  olakšanju edukativnog rada sa djecom  obezbjedio je Fond za dječiju zaštitu., a donator časova je Ciritas u saradnji sa dječijim vrtićem „Naša radost“ iz Trebinja.

 02s

04s

Nastava za najmlađe polaznike iz ove razuđene opštine  , jedne od četiri opštine u Republici Srpskoj sa pozitivnim prirodnim priraštajem kreće u ponedeljak. Dio djece posle  časova predškolske nastave biće raspoređen u četiri područne škole u mjestu stanovanja:Dabrica,Ljuti Do,Blaca i Strupići.

01s

03s

 

I ove godine tradicionalno iz dva sela Bilećke opštine Milavići i Zasada ,upisala su se djeca u niže razrede u područnoj školi Strupići,dok će više završiti u centralnoj

05s

Mališani u đačkim klupama
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas2294
mod_vvisit_counterJuce8663
mod_vvisit_counterOve nedelje20129
mod_vvisit_counterProšle nedelje56207
mod_vvisit_counterOvog mjeseca182349
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca254759
mod_vvisit_counterUkupno13487274