Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Društvo Povratnici dobijaju struju

Povratnici dobijaju struju

El. pošta Štampa PDF

Sa „Elektohercegovinom“ potpisan je ugovor o elektifikaciji povratničkih naselja Gornji Brštanik, Šćepna Krst i dio naselja Brijeg  u rubnom dijelu opštine Berkovići.

Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice BiH,Ministarstvo za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske  i Federalno Ministarstvo obezbjedili su novac  u iznosu od 100.000,00 KM za ovaj projekt.

 

-Radi se o dvije lokacije fizički odvojene , dužina mreže je nešto više od pola kilometra,dvije stubne trafostanice i nešto oko tri kilometra niskonaponske mreže-istakao je  Nebojša Novčić  izvršni direktor za tehničke poslove „Elekto-hercegovine“.

 

Federalno Ministarstvo provelo je kandidaturu za opravak kuća prije dvije godine i trebalo bi u ovoj godini da bude implementacija tih rezultata. Iz opštine su planirali da urade i nekoliko kuća za povratnike.

 

-U ovoj godini izgradićemo posle ove elektro mreže i desetak kuća za povratnike srpske i hrvatske nacionalnosti- rekao je načelnik Ranko Lučić.

 

Raok za izvođenje radova na elekto mreži je tridest dana.

Povratnici dobijaju struju
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas2101
mod_vvisit_counterJuce8663
mod_vvisit_counterOve nedelje19936
mod_vvisit_counterProšle nedelje56207
mod_vvisit_counterOvog mjeseca182156
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca254759
mod_vvisit_counterUkupno13487081