Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Društvo Припадници Полицијске станице Берковићи уручили школски прибор првацима у О.Ш. „Његош“

Припадници Полицијске станице Берковићи уручили школски прибор првацима у О.Ш. „Његош“

El. pošta Štampa PDF

Полицијски службеници Полицијске станице Берковићи су 14. септембра 2022. године, у О.Ш. „Његош“ у оквиру кампање МУП-а Републике Српске „Заштитимо дјецу у саобраћају“ одржали едукативно предавање првом разреду о безбједном учествовању у саобраћају. Полицијски службеници и представник Ауто-мото савеза Републике Српске су дјеци објаснили како да правилно пређу улицу, како да се правилно превозе у путничким аутомобилима, колико година треба да имају да могу да сједу на мјесто сувозача. Такође, су одговорили на бројна дјечија питања како би што више приближили опасности које могу настати непоштовањем саобраћајних прописа.

2

Полицијски службеници су ову прилику искористили да ђаке дарују са школским прибором, са жељом да им школа буде мјесто другарства и срећних успомена, а школовање да посматрају као једну авантуру из које ће изаћи млади људи спремни да активно и квалитетно учествују у животу заједнице.

Срећан почетак школске године, са припадницима ПС Берковићи првацима су пожељели и Драгана Бјелица, референт за образовање, спорт, културу и цивилно друштво Општине Берковићи и представник Ауто-мото савеза Републике Српске.

Припадници Полицијске станице Берковићи уручили школски прибор првацима у О.Ш. „Његош“
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas1832
mod_vvisit_counterJuce6813
mod_vvisit_counterOve nedelje32823
mod_vvisit_counterProšle nedelje58825
mod_vvisit_counterOvog mjeseca274083
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca179136
mod_vvisit_counterUkupno18849460