Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Društvo МОБИЛНА КЛИНИКА У БЕРКОВИЋИМА 1. НОВЕМБРА

МОБИЛНА КЛИНИКА У БЕРКОВИЋИМА 1. НОВЕМБРА

El. pošta Štampa PDF

Мобилна клиника, предвођена доктором Виктором Белинским, љекаром из пратње предсједника Русије Владимира Путина и љекаром Министарства за ванредне ситуације Руске Федерације, ординираће од 1. новембра у Берковићима, најављено је данас из Болнице Требиње.

У тој клиници могу да се обаве општи физикални прегледи, а доступан је ЕКГ и ултразвук. За преглед није потребна упутница породичног љекара, него само лична карта и специјалистички налази уколико особа већ има потврђену дијагнозу.

У Мобилној клиници ће у понедјељак, 1. новембра бесплатно моћи да се прегледају становници Берковића од 8.00 до 11.00 часова  испред Дома Здравља.Са руским доктором Белинским, специјалистом анестезиологије и реаниматологије, раде и специјалисти и специјализанти, као и пратеће особље Болнице Требиње.

Мобилну клинику покренула је Руска хуманитарна мисија на Балкану, као невладина хуманитарна организација у сарадњи са Болницом Требиње.

МОБИЛНА КЛИНИКА У БЕРКОВИЋИМА  1. НОВЕМБРА
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas2486
mod_vvisit_counterJuce4708
mod_vvisit_counterOve nedelje7194
mod_vvisit_counterProšle nedelje27361
mod_vvisit_counterOvog mjeseca31482
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca161064
mod_vvisit_counterUkupno18427723