Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Društvo ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ОПШТИНЕ БЕРКОВИЋИ САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ (ПЕТАК 08.05.2020. ГОДИНЕ)

ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ОПШТИНЕ БЕРКОВИЋИ САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ (ПЕТАК 08.05.2020. ГОДИНЕ)

El. pošta Štampa PDF

Штаб за ванредне ситуације општине Берковићи одржао је данас шеснаести  састанак од почетка епидемиолошке ситуације  вируса COVID -19 (КОРОНА ВИРУС).

На састанку је констатовано да је епидемиолошка ситуација на подручју општине Берковићи стабилна. У локалној заједници нема потврђених случајева  заражених вирусом COVID – 19.

Untitled 3

Тренутно се 2 лица налазе под мјерама здравственог надзора – кућне изолације.

На састанку је одлучено да се забране и ограничења која се односе на рад појединих привредних субјеката усагласе са одлукама Републишког штаба за ванредне ситуације:
-од понедељка 11.05. дозвољава се рад угоститељских објеката у радном времену 7 до 19 часова уз обавезно поштовање мјера и упутстава Института за јавно здравство Републике Српске
-од понедељка 11.05. дозвољава се рад фризерских салона у радном времену 7 до 19 часова уз обавезно поштовање мјера и упутстава Института за јавно здравство Републике Српске
Такође Штаб за ванредне ситуације општине Берковићи је донио одлуку да укине забране које су везане за традиционално одржавање пијачног дана сваког понедељка у Берковићима уз обавезно поштовање мјера држања социјалне дистанце и ношења заштитне опреме.
Када је у питању рад  дјечијег вртића и спортске дворане у Берковићима Штаб за ванредне ситуације општине Берковићи донио је одлуку да задржи на снази забрану рада ових установа до даљњег.

Препоручује се становницима општине Берковићи да у наредном период што мање напуштају територију општине из разлога погоршане епидемиолошке ситуације у сусједним општинама, као и поштовање свих изречених мјера и датих препорука.

ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ОПШТИНЕ БЕРКОВИЋИ САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ (ПЕТАК 08.05.2020. ГОДИНЕ)
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas6740
mod_vvisit_counterJuce10049
mod_vvisit_counterOve nedelje49421
mod_vvisit_counterProšle nedelje88608
mod_vvisit_counterOvog mjeseca249390
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca374304
mod_vvisit_counterUkupno12995256