Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Društvo Обавјештење о расписаном јавном позиву за учешће у акцелератор програму

Обавјештење о расписаном јавном позиву за учешће у акцелератор програму

El. pošta Štampa PDF

Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа расписала је 9. септембра 2019. године јавни позив за учешће у aкцелератор програму којим ће се проводити у Билећи.

Програм је намјењен почетницима у пословању заснованoм на иновацији, знању и новим технологијама са потенцијалом раста, који желе да што прије пронађу тржиште за своје производе/услуге .

 

Програм се састоји од три фазе: програма пред-акцелерације, акцелерације и програма раста. Подршка у оквиру програма обухвата бесплатну обукубесплатну савјетодавну подршку из одређених областиадминистративну и техничку подршку за коришћење средстава из различитих програма финансирања, могућност представљања пословних планова потенцијалним инвеститорима, промоцију и међународно повезивање.

Позив је отворен за све креативне особе са подручја Републике Српске/БиХ које имају иновативне пословне идеје и намјеру да оснују предузеће у РС током акцелератор програма или већ имају регистровано предузеће не старије од 18 мјесеци.

Кандидати се могу пријавити као самостални подносиоци или као тим. Пословне идеје које се односе на трговину, угоститељство, игре на срећу, финансијско посредовање, неће бити разматране.

Сви заинтересовани се могу пријавити путем обрасца којег могу пронаћи на веб страници Републичке агенције за развој малих и средњих предузећа http://www.rars-msp.org/sr/zapocnite-vlastiti-posao-uz/n1217 и Предузетничком порталу Републике Српске http://www.preduzetnickiportalsrpske.net/zapocnite-vlastiti-posao-uz-podrsku-akcelerator-programa/.

Попуњен образац потребно је доставити на e-mail: info@rars-msp.org најкасније до 9.октобра 2019. године са назнаком "Пријава за учешће у акцелератор програму".

Обавјештење о расписаном јавном позиву за учешће у акцелератор програму
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas267
mod_vvisit_counterJuce15428
mod_vvisit_counterOve nedelje47313
mod_vvisit_counterProšle nedelje79545
mod_vvisit_counterOvog mjeseca270214
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca239121
mod_vvisit_counterUkupno11588729