Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Društvo

Društvo

ЈАВНИ ПОЗИВ За подношење пријава за остваривање права на накнаду штете за санацију објеката у приватном власништву оштећених у земљотресу април 2022 године

El. pošta Štampa PDF

$11     Општина Берковићи објављује Јавни позив за подношење пријава за остваривање права на новчану помоћ за санацију штета насталих на стамбеним и осталим грађевинским објектима ( штале, помоћни објекти и чатрње ) у приватном власништву, а у складу са Елаборатом о процјени штета од земљотреса у априлу 2022 године.

Opširnije...
 

Некропола стећака "Радовац" указује на велико средњовјековно насеље (ФОТО)

El. pošta Štampa PDF

 

Проглашење средњовјековне некрополе стећака "Радовац" у селу Потком код Берковића непокретним културним добром од великог значаја је битно јер указује да се у њеној околини налазило веће и значајније средњовјековно насеље, изјавила је Срни археолог у Републичком заводу за заштиту културно-историјског и природног насљеђа Љиљана Врућинић.
Opširnije...
 

ОМЛАДИНСКА БАНКА БЕРКОВИЋИ - ПОЗИВ ЗА МЛАДЕ

El. pošta Štampa PDF

Омладинска банка Берковићи позива младе да пишу пројекте и микробизнисе.

Рок за доставу пројеката и микробизниса је 13.03.2023.године до 14 часова.

Ако имаш од 17 до 35 година, добру идеју и желиш да покренеш и реализујеш пројекте од друштвеног значаја Омладинска банка ће те подржати у износу од 1.000 КМ до 1.800 КМ.

Opširnije...
 

ЗАПОЧЕТЕ АКТИВНОСТИ У ОКВИРУ ПРОЈEКТА АNC ВIH

El. pošta Štampa PDF

У оквиру пројекта "Одрживи привредни развој и заштита животне средине подручја са природним ограничењима у БиХ - ANC BiH" започете су активности на изради Стратегије руралног развоја општине Берковићи за период 2023 - 2029. Тим поводом Општину Берковићи, данас су посјетили: координатор пројекта Сузана Маџарић, те експерти ANC пројекта - професор Жељко Вашко са сарданицима.

Opširnije...
 

ОПШТИНИ БЕРКОВИЋИ БРОНЗАНА ПЛАКЕТА

El. pošta Štampa PDF

Замјеник начелник општине Берковићи Бојан Самарџић учествовао је синоћ у Сарајеву на годишњој конференцији Фондације Мозаик гдје је преко 300 учесника из приватног и јавног сектора из Босне и Херцеговине, уз присуство амбасадора Швајцарске у БиХ Данијелом Хуном, као и представника амбасаде Шведске разговарало о креирању прилика и конкретној подршци младим људима који желе да остану у БиХ. Конференцији испред општине Берковићи присустовао је и општински координатор за Програм Омладинске банке Бобан Шетка.

Opširnije...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas2919
mod_vvisit_counterJuce6601
mod_vvisit_counterOve nedelje37094
mod_vvisit_counterProšle nedelje41807
mod_vvisit_counterOvog mjeseca164370
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca278942
mod_vvisit_counterUkupno20411352