Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Društvo ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ОПШТИНЕ БЕРКОВИЋИ САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ОПШТИНЕ БЕРКОВИЋИ САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

El. pošta Štampa PDF
  • Штаб за ванредне ситуације општине Берковићи одржао је данас пети састанак од почетка епидемиолошке ситуације  вируса COVID -19 (КОРОНА ВИРУС).

  • На састанку је констатовано да је епидемиолошка ситуација на подручју општине Берковићи стабилна. У локалној заједници нема потврђених случајева  заражених вирусом COVID – 19.

    Untitled 3

  • Тренутно се 28 лица налазе под мјерама здравстваног надзора – кућне изолације. Код поменутих лица нису примјећени било какви симптоми вируса и према сазнањима контролних органа, свих 28 лица поштују изречене мјере.

  • Констатовано је да грађани општине Берковићи углавном поштују мјере Штаба за ванредне ситуације општине Берковићи, као и изречене мјере републичких и државних органа. Грађани општине Берковићи се позивају да истрају са одговорним понашањем. 

 

  • Власницима трговинских радњи , радницима поште и апотеке се препоручује да појачају санитарно – хигијенске мјере.Такође скреће се пажња власницима трговинских радњи и бензинске пумпе да је забрањено заустављање возача у транзиту кроз Босну и Херцеговину, те да уколико примјете такав случај одмах обавјесте полицију.

 

  • На састанку је изречена мјера забране рада фризерских салона.

  • У складу са препорукама Министарства управе и локалне самоуправе рад општинских oргана управе организован је са смањеним радним капацитетима . Рад са странкама је ограничен од 8 h до 12 h.

 

  • Штаб за ванредне ситуације ће се јавности обраћати сваких 48 сати, а налазиће се у сталном засједању до укидања ванредне ситуације.

ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ОПШТИНЕ БЕРКОВИЋИ САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas2289
mod_vvisit_counterJuce8341
mod_vvisit_counterOve nedelje39789
mod_vvisit_counterProšle nedelje59845
mod_vvisit_counterOvog mjeseca76383
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca222467
mod_vvisit_counterUkupno11155777