Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Društvo

Društvo

ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ОПШТИНЕ БЕРКОВИЋИ - САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ 10.04.2020

El. pošta Štampa PDF

Штаб за ванредне ситуације општине Берковићи одржао  је данас једанaести састанак од почетка епидемиолошке ситуације  проузроковане вирусом  COVID -19 (КОРОНА ВИРУС).
На састанку је констатовано да је епидемиолошка ситуација на подручју општине Берковићи стабилна. У локалној заједници нема потврђених случајева заражених вирусом COVID – 19.
Тестирана особа са подручја општине Берковићи је негативна на корона вирус.

Opširnije...
 

Обавјештење за родитеље који уписују дјецу у први разред и дјецу деветог разреда

El. pošta Štampa PDF

Обавјештавају се родитељи дјеце која ће се уписивати  у први разред у наредној школској години у ОШ "Његош" Берковићи да је Општина  Берковићи у договору са руководством школе у Берковићима  одштампала и доставила школи бесплатне  родне листове за сву дјецу  за упис у први разред као и за дјецу која завршавају девети разред, а родни листови су им потребни за упис у средњу школу и наставак школовања у наредној школској години.

Opširnije...
 

Апелујемо на грађане да се не окупљају на јавним површинама

El. pošta Štampa PDF

Полицијска управа Требиње апелује на грађане да поштују Закључак Републичког штаба за ванредне ситуације о обавезном спровођењу мјера за реаговање на појаву болести изазване новим вирусом корона (COVID-19) у Републици Српској, а којим се прописују ванредне мјере у циљу превенције ширења вируса корона „SARS-CoV-2” и „COVID-19“ болести на територији Републике Српске. 

Opširnije...
 

ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ОПШТИНЕ БЕРКОВИЋИ - САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ 06.04.2020

El. pošta Štampa PDF

Штаб за ванредне ситуације општине Берковићи одржао је данас десети састанак од почетка епидемиолошке ситуације  прозроковане вирусом  COVID -19 (КОРОНА ВИРУС).

Opširnije...
 

ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ОПШТИНЕ БЕРКОВИЋИ - САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ 01.04.2020

El. pošta Štampa PDF

Штаб за ванредне ситуације општине Берковићи одржао је данас девети састанак од почетка епидемиолошке ситуације  прозроковане вирусом  COVID -19 (КОРОНА ВИРУС).

На састанку је констатовано да је епидемиолошка ситуација на подручју општине Берковићи стабилна. У локалној заједници нема потврђених случајева  заражених вирусом COVID – 19. Тренутно се 8 лица налазе под мјерама здравстваног надзора – кућне изолације. Код поменутих лица нису примјећени било какви симптоми вируса и према сазнањима контролних органа, свих 8 лица поштују изречене мјере.  До данас је 20 лица завршило са мјерама здраственог надзора.

Opširnije...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas4392
mod_vvisit_counterJuce8341
mod_vvisit_counterOve nedelje41892
mod_vvisit_counterProšle nedelje59845
mod_vvisit_counterOvog mjeseca78486
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca222467
mod_vvisit_counterUkupno11157880